A magos minőség

hu
 • en
 • Rólunk

  Hírek

  Rád bízom a kölest!- hangzik a magyar népmesében, amikor a gazda a fia gondjaira bízza a termés sorsát. Nekünk a termés felelősség, hálás feladat, amit szívvel-lélekkel végzünk apánktól tanult módon, s amit továbbfejlesztve hagyományozunk fiainkra - majdan.

  Vállalatunk Újfehértón 1993-ban családi vállalkozásként indult, akkoriban csak a száraz hüvelyes terményáru csomagolása és forgalmazása volt a fő profil. Alapvető rendező elvként első sorban a hazai termelők terményeinek felhasználásával készítjük termékeinket. A sárgaborsót, napraforgót, diót most is hazai termelőktől vásároljuk.  Ugyanakkor ma már a világ kulináris finomságai-val is bővítettük portfóliónkat, amiből adódik, hogy számos európán kívüli beszállítói kapcsolattal is rendelkezünk.

  A hazai feldolgozású palettánkkal nemcsak a magyar, hanem a külföldi piacot is meghódítjuk, mindenhol értékelik a folyamatosan bővülő, innovatív kínálatot és az állandó magas minőséget. Ezt a kiválóságot több fórumon díjazták: büszkék vagyunk a Magyar Termék és Év terméke díjas Wellnut márkatermékeinkre, kukoricaextrudátumokra és cukrászati töltelék termékeink sikerére egyaránt.

  A díjak és elismerések a minőségbiztosítási és munkaszervezési rendszerünket is minősítik, hiszen az üzemünkben alkalmazott IFS élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszer az egyik leginkább elfogadott garanciális keretrendszer. A nagy rendszereknek való megfelelés egyenes utat biztosított ahhoz, hogy a kisebb üzletek mellett mára minden nagy üzletlánc polcain is megtalálhatóak mind PACO márkanév alatt, mind pedig saját márkás változatban termékeink.

  De nemcsak a kereskedelmi forgalom vonatkozásában vagyunk az elsők között, hanem meghatározó beszállítói lettünk a gasztro szektornak is, legyen szó étteremláncról, közétkeztetőkről, nagykonyhákról.

  Fejlesztéseink fókuszában a funkcionális élelmiszerek és a superfoods termékek piaca áll. Speciális étkezési igényekre fejlesztett, a legmagasabb fogyasztói elvárásoknak is megfelelő termékcsaládjainkkal (Biopac, Bioness) vásárlóink egészségmegőrzési törekvéseit is támogatjuk.

  A health-care komfortos termékfejlesztés első tagjai (Biopac) máris komoly eredményeket produkálnak. Ezek a visszaigazolások nagyon fontosak az innovációban résztvevő munkatársainknak épp úgy, mint a csomagolóüzemi vagy logisztikai kollégáinknak.

  Mi csapatban és családias hangulatban dolgozunk együtt azon, hogy minél jobb minőségű, minél finomabb termék kerüljön minél több ember asztalára, Isten dicsőségére!

   

   

  Cím: 4244 Újfehértó, Szent István út 144
  Tel: +36 42 290 177
  Fax: +36 42 290 681

  a