A magos minőség

hu
 • en
 • Pa-comp Kft.

  Mi csapatban és családias hangulatban dolgozunk együtt azon, hogy minél jobb minőségű, minél finomabb termék kerüljön minél több ember asztalára.
  PACO - A magos minőség

  Termékeink óriási kínálatát megtalálják honlapunkon, akár száraz terményárut, akár egyik termékcsaládunkat keresi, továbbá az előbbit megtalálja a kis kiszereléstől, 
  a gasztro kiszerelésig. 

  Büszkék vagyunk eddig megszerzett elismerésinkre és minősítéseinkre, melyeket az évek során kiérdemeltünk és szívesen meg is mutatjuk Önöknek az alábbi menüpontban.
   

  Szeretnénk Önöket meglepni legújabb akciós ajánlatainkkal, melyeket az alábbi gombra való kattintással, könnyen elérnek, sőt, webshopunkban hozzá is juthatnak a kiszemelt akciós temékekhez.
   

  Nagyra becsült partnereinket soroltuk fel az alábbi menüpontban, melyben megtalálhatják az Önökhöz legközelebb eső helyszínt, ahol az általunk készített termékeket be tudják szerezni a mindennapi finomságok elkészítéséhez.

  Legyenek Önök is naprakészek a PACO körüli eseményekkel. Cégünkkel és termékeinkkel kapcsolatban minden hírt, érdekességet megosztunk, melyeket az alábbi gombra való kattintással érhetnek el.

  Lépjen velünk kapcsolatba!

  Írjon nekünk és felveszük Önnel a kapcsolatot! 

  Cím: 4244 Újfehértó, Szent István út 144
  Tel: +36 42 290 177
  Fax: +36 42 290 681